Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.2.4][Frakcje+McMMo][Survival][50 Slotów][No-whitelist][No-premium][Brak lwc]Serwer BloodMine zaprasza do siebie !

PanEnderman

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer Zajebi**y ZAPRASZAM serdecznie. Ogarnieta administracja brak Dzieci NEO. Wkońcu jakiś serwer na którym można fajnie pograc.

Zapraszam

Moj nick to: Dymot0

Opublikowano

Zagram : NICK : KladeBIT

@Edit

Serwer jest super choć spawn w czesci na komendzie robiony ^^ . Po zatym ogarnięta administracja i dużo graczy

Polecam i zapraszam , KladeBIT

brak

Opublikowano

W końcu znalazłem serwer , który można nazwać "serwerem" ! Świetny serwer , polecam i zapraszam. Ogarnięta administracja , super klimat !

@edit Dodacie plugin MoreExp ?

mca.png

mca.png

Pomogłem ? Kliknij w pajacyka na stronie :

to Cię nic nie kosztuje a pomaga ! Zbieram -- !

Opublikowano

Proszę heada o zmianę mapy. Powód mapa ma buga -snieżny biom wszendzie mapa pewnie z 1.0

Dam pomysł na:

plugin typu mini-game (1)

Chętny? pisz na pw.

Opublikowano

Proszę heada o zmianę mapy. Powód mapa ma buga -snieżny biom wszendzie mapa pewnie z 1.0

Mapa jest z 1.2.3 . Nie wiem gdzie widzisz te bugi ,

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@up

Kopec ciekawe jakiemu koledze? Znam PanaEndermana nawet dobrze i wiem, że on w takie rzeczy sie nie bawi.

@topic Zapraszam na serwa.

Opublikowano

Miałem okazję tam pograć godzinę. Totalny chaos, kadra to banda bachorów, która bierze się w tak młodym wieku za oszukiwanie ludzi. Żenujące tak jak polska scena Minecraft Multiplayer.

DBY2M.png

exMPC Media Team exGold MemberexModerator

Opublikowano

Miałem okazję tam pograć godzinę. Totalny chaos, kadra to banda bachorów, która bierze się w tak młodym wieku za oszukiwanie ludzi. Żenujące tak jak polska scena Minecraft Multiplayer.

Ja nic takiego na serwerze nie zauwazyłem . Pozatym jakie korzyści by miała administracja w oszukiwaniu graczy w takiej grze multiplayer jaka jest minecraft . Wogole takiego czegos nie zauwazylem , wiec nie wiem o co Ci chodzi.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Slaby serwer ,ponieważ napisałem Siema all i admin nie ogar nic nie mówił a jak czytalem zasady to dedlem przez vipa

Mój nick w grze: Devill

Jeżeli admin sie z Toba nie przywita to odrazu zle oceniasz serwer? Nie musisz chodzić tam gdzie są gracze , a poza tym to survival ...

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Slaby serwer ,ponieważ napisałem Siema all i admin nie ogar nic nie mówił a jak czytalem zasady to dedlem przez vipa

Mój nick w grze: Devill

Teraz zabłysnąłeś inteligencją. Administrator ma swoje życie , i od czasu do czasu może być Afk tak ? A co z tego , że Vip Cię zabił ? Vip to normalny gracz , tylko że ma łatwiej na serwerze. Coś za coś. Więc twoje stwierdzenie jest bezpodstawne.

Opublikowano

Serwer Tak sobie ; /

Biedne Zwięrzeta Czekają na twoją Pomoc Pomoz im Nie Bądz Nie dobry

Prosze to tylko 1%

d424a80f76e16bf552a09fae02fee808_126267.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...